Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden uitgegeven door Koninklijke Metaalunie (ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal) aangeduid als METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019. Uitgave van Koninklijke Metaalunie, Postbus 2600, 3430 GA Nieuwegein. © Koninklijke Metaalunie

Inkoop voorwaarden

Algemene inkoop- en (onder)aannemingsvoorwaarden van Alamo Group The Netherlands B.V. Middelburg te Middelburg gedeponeerd ter bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken onder het nummer 22023448. © Alamo Group The Netherlands Middelburg B.V.

De specialist in machines

Werktuigen beplantingsonderhoud

Stobbenfrezen met eigen motor

Stobbenfrezen voor kraanaanbouw

Stobbenfrezen voor tractor aanbouw

Stobbenfrezen maatwerk oplossingen

Onderhoudsmachines

GEBOUWD OP ERVARING

Waarom Fermex?

Fermex is het bekende merk van Herder voor groenvoorzienings- machines. De machines zijn uitermate geschikt voor het grovere werk. De Fermex machines kenmerken zich door hun robuustheid en lage aantal slijtdelen, waardoor een hoge productie gegarandeerd is.

Onze stobbenfrezen worden al sinds jaar en dag probleemloos gecombineerd met de meest uiteenlopende voertuigen. Voor elk voertuig met eigen hydraulische voorziening hebben we een passende oplossing. Dat is onze kracht. Wij leveren stobbenfrezen voor elke machine. Of dit nu een radiografische bestuurbare maaier is, een shovel of een ander voertuig.


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Op maat gemaakt

Kom gerust langs voor een adviesgesprek