Heeft u een vraag?

Service

Wij staan voor u klaar met raad en daad 

Wanneer u een machine van Fermex aanschaft, dan geniet u van talloze voordelen. Ook na de aankoop blijft u profiteren. We hebben een wereldwijd dealernetwerk en delen met hun al onze kennis en ervaring om u beter te kunnen helpen met de aftersales.  

Ook bij onverwachte situaties kunt u altijd rekenen op de servicemonteurs van uw Herder-Fermex dealer of een van de specialisten van Fermex. Reparatie, onderhoud of onderdelen onze experts kunnen u ongeacht het bouwjaar altijd helpen. 

Neem contact met ons op

De originele onderdelen van Fermex

Houdt u machine in topconditie met de kwaliteitsonderdelen van Fermex. Deze onderdelen zijn speciaal ontworpen om maximaal te presteren onder de zwaarste omstandigheden en minimaliseren de kans op uitval. Houd uw machine in optimale conditie en bestel originele Fermex onderdelen bij uw Herder-Fermex dealer.

Bestel hier uw onderdelen

Financial lease

Als u kiest voor financial lease, spreidt u de aanschafkosten en wordt u de eigenaar van de machine. De maandelijkse kosten zijn exact bekend en u betaald een vaste rente over de vastgestelde periode. U kunt kiezen uit een looptijd van 36 of 48 maanden. Voor één scherp maandbedrag kunt u zich focussen op wat er echt toe doet, namelijk ondernemen! Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag een gratis offerte aan

 
 
 

 

De specialist in machines

Werktuigen beplantingsonderhoud

Stobbenfrezen met eigen motor

Stobbenfrezen voor kraanaanbouw

Stobbenfrezen voor tractor aanbouw

Stobbenfrezen maatwerk oplossingen

Onderhoudsmachines

GEBOUWD OP ERVARING

Waarom Fermex?

Fermex is het bekende merk van Herder voor groenvoorzienings- machines. De machines zijn uitermate geschikt voor het grovere werk. De Fermex machines kenmerken zich door hun robuustheid en lage aantal slijtdelen, waardoor een hoge productie gegarandeerd is.

Onze stobbenfrezen worden al sinds jaar en dag probleemloos gecombineerd met de meest uiteenlopende voertuigen. Voor elk voertuig met eigen hydraulische voorziening hebben we een passende oplossing. Dat is onze kracht. Wij leveren stobbenfrezen voor elke machine. Of dit nu een radiografische bestuurbare maaier is, een shovel of een ander voertuig.


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Op maat gemaakt

Kom gerust langs voor een adviesgesprek